Logo Hanzejaar

Open Bedrijvendag past perfect bij Hanzejaar!

De Open Bedrijvendag Marslanden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanzejaar 2023, omdat het initiatief van de Ondernemersclub Marslanden perfect past binnen de kaders van het Hanzejaar!

In 2023 vindt het Hanzejaar plaats. Tijdens het Hanzejaar staan de negen Hanzesteden in OostNederland een jaar lang in het teken van het Hanze-gedachtengoed. Het Hanzejaar is een ode aan de Hanze; het Middeleeuwse handelsnetwerk dat rijkdom en handelsgeest naar de steden bracht en vandaag de dag nog steeds duidelijk zichtbaar en beleefbaar is.

Het Hanzejaar 2023 wordt groots gevierd met een omvangrijk programma van evenementen en activiteiten, van kleine lokale initiatieven tot grote eenmalige events die plaatsvinden in het historische decor van de steden. Op het programma staan honderden Hanze-activiteiten op het gebied van kunst, muziek, cultuur, educatie, erfgoed, sport en economie. Bewoners, ondernemers en bezoekers: iedereen doet mee! Samen maken en vieren we het Hanzejaar en laten daarmee zien dat de Hanze nog steeds springlevend is en inspiratie biedt, voor vandaag en voor de toekomst.

Meer informatie over het Hanzejaar 2023

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring