Poster

Ondernemersclub viert jubileum 50 jaar

Waarom een Open Bedrijvendag op de Marslanden? De ondernemersvereniging OCM – Ondernemersclub Marslanden – heeft zo’n 200 leden en bestaat dit jaar 50 jaar. Dat willen we vieren met alle Zwollenaren en de bewoners uitnodigen kennis te maken met de bedrijven!

We willen inwoners en omwonenden van Zwolle kennis laten maken met de grote verscheidenheid aan bedrijven op de Marslanden en de innovatieve processen en producten. Een kijkje achter de schermen bieden, de passie van de ondernemers en de werknemers laten zien. Daarnaast mogelijkheid voor oriëntatie op werk en beroep bieden.

Daarom organiseren we een Open Bedrijvendag op de Marslanden, op de 2e zaterdag van november 2023. Op dit grootste bedrijventerrein van de regio zijn ongeveer 850 bedrijven gevestigd en werken ca 15.000 mensen. We maken een combinatie van het Hanzejaar en het 50-jarig bestaan van de Ondernemersclub Marslanden. Er zullen op diverse locaties demonstraties en activiteiten worden aangeboden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring