Deelnemen als bedrijf

Doe mee en presenteer u bedrijf aan inwoners, scholieren, studenten en andere belangstellenden in Zwolle en de wijde regio. 

Toelichting

Samen met andere bedrijven deelnemen aan een Open Bedrijvendag heeft veel impact. Gun uw bedrijf een plekje in de spotlights! Waarom deelnemen? 

Marketing

Er zijn genoeg manieren om onder de aandacht te komen. Maar niks is zo echt en tastbaar als de Open Bedrijven Dag.

Sollicitanten

De Open Bedrijven Dag geeft hen de kans om op een laagdrempelige manier langs te komen en voor u een mooie kans het bedrijf te presenteren!

Jongeren

Voor jongeren die zich nog moeten oriënteren op studie en werk een mooie gelegenheid, maar ook de beste stagiaires komen over de vloer.

Uw product of dienst

Laat de bezoekers kennismaken met prachtige innovaties en soms uitdagende productieprocessen!

Er zijn kosten verbonden aan deelname, o.a. voor de organisatie en de promotie van deze Open Dag. Ook ontvangen deelnemers een digitale marketingtoolkit en een beachflag tijdens de Open Dag. Meer informatie? Stuur een bericht via het Contactformulier of bel of app Richard Marissen, verenigingsmanager OCM, op nummer 0651 423 575

Aanmeldformulier

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring