X-ICT

Bedrijfsactiviteiten

X-ICT is de schakel tussen (installatie)techniek en IT. Met drie gerichte specialisaties is X-ICT dé partner voor IT-infrastructuur projecten voor zowel installateurs, automatiseringsbedrijven als eindgebruikers. Zowel voor IT/IoT monitoring, serverruimtes, datacenters en ook netwerkbekabelingprojecten heeft X-ICT de kennis en expertise in huis.

Wat is er te doen?

X-ICT heet je van harte welkom! Ben jij dé datamonteur waar wij naar zoeken of wil je je graag omscholen tot datamonteur? Kom langs en onze collega’s staat klaar om je te informeren of solliciteer gewoon direct! We leren je graag meer over het vak. Bezoek onze speciale virtual reality activiteit. Ervaar hoe het is om door de serverruimte/datacenter te lopen met de virtual reality bril en laat je verrassen. Of scoor die bal in het doel en win prijzen met ‘PEC Zwolle Prijsschieten’! Wie weet ga jij naar huis met het officiële en door Bram van Polen gesigneerde PEC Zwolle shirt of de PEC bal. Koffie en thee staat klaar voor iedereen en prik een vorkje mee bij onze poffertjeskraam voor de lekkere trek.

Adres

Baileystraat 14

8013 RV

Zwolle

Rolstoeltoegankelijk?

Ja

Telefoonnummer

038-4552755

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring