Multifunctioneel centrum SIO

Bedrijfsactiviteiten

Multifunctioneel centrum SIO is dé locatie met oplossingen voor wijkactiviteiten, onderwijsinstellingen en de zakelijke markt. Wij beschikken over een Snackbar, Grand café en diverse zaalruimtes voor arrangementen van 4 tot 400 personen. Denk daarbij aan uw Vergadering, Cursus, Training, Teamoverleg, Brainstormsessie, Expositie, Netwerkbijeenkomst, Lezing, Bedrijfspresentatie, Toneelvoorstelling, Uitvaart, Voorlichtingsbijeenkomst, Boekpresentatie, Workshop, Informatiemarkt, Personeelsbijeenkomst/–jubileum, Receptie, Verjaardagsfeest, Familiereünie, maar natuurlijk ook voor een Lunch, Snacks, IJs of een Borrel & Bites Arrangement.

Wat is er te doen?

Tijdens deze dag houden wij open huis en verzorgen rondleidingen door ons Multifunctioneel centrum. Ook zijn ons Grand café en Snackbar die dag geopend en zijn daarmee een prima locatie om de dag te starten, voor de break tussen de middag of om de dag af te sluiten.

Adres

Thorbeckelaan 2

8014 AZ

Zwolle

Rolstoeltoegankelijk?

Ja

Telefoonnummer

038 4651360

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring