Breman Utiliteit Zwolle

Bedrijfsactiviteiten

Breman Utiliteit Zwolle is één van de drie installatiebedrijven binnen de divisie utiliteit van Breman Installatiegroep. Wij zijn een technische dienstverlener die integraal werktuigkundige, elektrotechnische en regeltechnische installaties ontwerpt, installeert en beheert in de utiliteit, zorg, onderwijs en industrie. Kortom alle technische disciplines onder één dak. Op onze vestiging in Zwolle werken wij samen met ongeveer 200 enthousiaste collega’s. We doen dit met vier afdelingen: Projecten, Modificatie, Service en Meet- en Regeltechniek. Samenwerken en werkplezier staan bij ons op één. We zijn trots op onze bedrijfscultuur, sociaal, informeel en no-nonsense. Klinkt misschien wat makkelijk? Dit zijn voor ons geen lege termen. Kom gerust een kop koffie halen om de sfeer te ‘proeven’. Breman Utiliteit realiseerde o.a. installaties voor Landstede, PEC Zwolle stadion, ANNO Museum Zwolle, Sportaccommodatie WRZV Zwolle, Anne Frank Huis, Zaans Museum, Dierentuin Artis, Abbott Laboratories Zwolle, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Heineken Experience Center en Hotel Pulitzer.

Wat is er te doen?

Kantoor en werkplaats aan de Pascalweg 2 in Zwolle is open voor bezoekers. Daarbij zijn enkele Breman collega’s aanwezig om allerlei vragen van bezoekers te beantwoorden. Alle geïnteresseerden zijn welkom voor koffie!

Adres

Pascalweg 2

8013 RC

Zwolle

Rolstoeltoegankelijk?

Ja

Telefoonnummer

0888860400

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring